luni, 24 septembrie 2018

Conferința finală a proiectului COOPERATIVE INTERACTIVE LEARNING - 19.09.2018

În data de 19 septembrie 2018 a avut loc la Colegiul Tehnic de Industrie Alimentară conferința finală a proiectului CIL care s-a încheiat la 31 august 2018. La conferință au fost prezenți elevii celor 4 clase de turism și alimentație, precum și profesori ai liceului.
S-au prezentat toate activitățile derulate timp de 2 ani în cadrul proiectului precum și rezultatele obținute în cadrul acestuia, cel mai important fiind Ghidul Turistic Interactiv aflat pe pagina web a proiectului.
https://coopeative-interactive-learning.webnode.sk/the-interactive-atlas/
care prezintă materialele realizate prin metoda învățării prin colaborare de către elevii participanți la proiect.
S-a dat cuvântul si elevilor participanți la proiect pentru a spune ce competențe au dobândit în cadrul proiectului și să împărtășească și celorlalți din experiențele proprii din timpul activităților.Elevii și profesorii participanți au primit tricouri cu logo-ul proiectului și alte materiale promoționale.


La finalul conferinței s-a prezentat proiectul Erasmus Plus KA2 - SIKULA, care se va mai derula și pe parcursul anului școlar 2018-2019 și unde alți elevi tot de la profilul turism și alimentație au efectuat și vor efectua mobilități în Spania, Italia.

În final putem spune că programul  Erasmus Plus - deschide minți, schimbă vieți! Ne dorim să continuăm seria proiectelor E+ pentru că impactul acestora asupra elevilor este deosebit și merită cu prisosință toate eforturile depuse.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu